CyklaPaddla.se

Välkommen till CyklaPaddla.se

Upplev Färnebofjärdens nationalpark och omnejd till fots, med cykel eller kanot

Rutter

Om området

Endast två timmars resa från Arlanda finner du denna pärla av naturupplevelser och äventyr.

Vi som bor här är stolta över vår bygd och vill ge dig möjligheten att uppleva det många missar. Färnebofjärdens nationalpark kantas av en levande landsbygd. Mitt i Dalälven möts de fyra landskapen Dalarna, Västmanland, Uppland och Gästrikland. Utmed vägarna gömmer sig skatter som du inte visste fanns. Här finns levande fäbodar med övernattningsmöjligheter, fina sandstränder, museum och kulturbyggnader, caféer och hantverksbodar. Vad sägs om en turridning på islandshästar, eller ett pass på tennisbanan? Kanske en stilla kväll vid fina fiskevatten, eller en promenad utmed barnvagnsvänliga spångar i våtmarken?

Nu finns det en gratis cykel- och paddlingskarta med spännande besöksmål kring Färnebofjärden och Bysjön. Du finner den på turistbyråerna i Avesta, Sala och Heby, på Naturum i Gysinge, i matbutiker, campingar och på flera andra platser i vårt område.

Vi önskar dig välkommen till ett äventyr!

Kartan

Nu finns det en gratis cykel- och paddlingskarta med spännande besöksmål kring Färnebofjärden och Bysjön. Du finner den på turistbyråerna i Avesta, Sala och Heby, på Naturum i Gysinge, i matbutiker, campingar och på flera andra platser i vårt område.

Pappersversionen av kartan finns för nerladdning i PDF-format. EJ KLART ÄN.  Papperskartan kan beställas, [email protected]. Vi skickar den mot portokostnad.

Ladda ner (42.5 MB)

Besöksmål i fokus